Nunta lui Adrian si a Oanei

 

Salut,

Adrian si cu mine ne cunoastem de cand eram pitici, iar Oana – o placere sa cunosc – cu ei doi pentru noi a fost realmente o incantare pentru mine sa le fotografiez nunta celor doi.

Ei au optat pentru sesiunea foto de logodna de dinainte de nunta, asa ca am hotarat sa tragem o fuga pana Comana si sa ne legam putin de verdeata acelui loc. Totul a fost contratimp – norii grosi si intunecati ne fortau sa ne miscam cat se poate de repede insa nu putem spune ca nu ne-a ajutat – au fost cateva momente in reprizele de ploaie in care am fost surprinsi.

Pregaritile zilei s-a desfasurat in doua locatii separate, in casele fiecaruia insa alaturi de preteni si apropiati.

Petrecerea ne-a facut insa, sa ne simtim ca intre prieteni. Momentul culminant a fost la primul dans al serii, unde o pana de curent le-a taiat lumina si emotiile mirilor. Ei au continuat sa danseze sub lumina ledurilor telefoanelor – dupa remedierea problemei ei insa au repetat dansul spre deliciliu tuturor de la petrecere – insa de aceasta data, fara emotii.

Va las sa urmariti fotografiile din galerie si nu ezitati sa vizitati sectiunea de blog unde sunt intrebarile si raspunsurile comune pe care le aveti pentru domeniul de fotografie si sa ne lasati salutati pe e-mail.