Fotografii de produs

Fotografie de produs

 

 

Fotografie de produs – mancare – apasa aici

Fotografie de produs – Sticle de sampon – sticle samd – apasati aici

 

fotografie de produs fotografie de produs produse fotografie fotografie de produs

 

Fotografie de produs – haine si imbracaminte designer – apasati aici

Fotografie de produs – haine si imbracaminte de femei- apasati aici

Fotografie de produs – haine si imbracaminte cu manechin invizibil – apasati aici

fotografie de produs fotografie de produs fotografie de produs fotografie de produs

 

Fotografii de produs – Genti de umar – apasati aici

 

 

Fotografii de produs – Incaltaminte – apasa aici

 

 

 

Fotografie de produs sau cum sa iti promovezi afacerea on-line: Fotografia de produs reprezinta conectarea serviciului dvs pe care il oferiti clientului ce isi doreste sa achizitioneze sau sa procure acest serviciu de la dvs.

Ce este foarte important in acest moment in mediul on-line reprezinta fotografile si videourile demonstrative ale produselor. Ele starnesc curiozitati si dorinte ale clientului dvs.

 

Ce fel de fotografii sa aleg?

In principiu avem in portofoliu toate genurile – de la fotografie de produs in manechin invizibil la fotografie de produs tip arta pentru prezentari. Se pot alege acea varianta de fotografie ieftina de produs ce nu vor fi editate sau cele scumpe unde timpul este echivalent procesul de post editare!

Vreau fotografii de produs pentru E-mag.

Sigur. Stim ce inseamna politica E-mag in prinvinta fotografiilor de produs. Ei cer o anumita dimensiune pentru fotografii si decupate de fundal (fundal alb). In portofoliu apar bineinteles mai multe variante dedicate acestui serviciu. Este valabil si pentru platforma Amazon.

Disponibilitatea pentru fotografii de produs

Disponibilitatea pentru sesiunea foto este decisa de ambele parti. In cazul in care dvs. aveti un depozit unde se afla mai multe produse si actiunea de foto se va desfasura pe parcusul a 2-3 zile, ne vom putea deplasa la locatia dvs motorina neintrand in onorariul cerut de noi. In cazul in care putem sa facem fotografile in micutul nostru studio, atunci ne vom ocupa de acest aspect fara alte cheltuieli. Post procesarea va avea loc in momentul finalizarii fotografierii produselor.

Detinem aparatura si lumini dedicate special pentru acest tip  de fotografie. Un alt aspect important este culoarea materialelor ce trebuie sa coincida cu cea din realitate. post procesarea se obtine prin Photoshop si adiacentele acestuia. Nu ezitati sa ne contacti printr-un formular pe pagina de contact

 

fotografie de produs

fotografie de produs

fotografii de produs