Fotograf de nunta

Fotograf de nunta

Fotograf de nunta – stim cat de importanta este aceasta zi pentru dvs. Fiecare fotograf de nunta are stilul sau de a fotografia. Dar nu in ultimul rand stilul sau de a post procesa imaginile de dupa eveniment.

Tehnologia in ziua de azi face munca de fotograf din ce in ce mai grea. Ca sa intelegeti, Emag va ofera foarte multe alternative. El trebuie sa concureze cu tot ce inoveaza pe piata de tehnologie si de telefoane – asa ca, diferentele se pot vedea in acel moment in care veti primi fotografiile post procesate. Nu este vorba despre un filtru de instagram, un moment sau acea fotografie de grup, este suma tuturor fotografiilor predate. Cu atat mai mult de momentele ce se leaga intre ele creand o legatura intre ce s-a intamplat in ziua respectiva si ceea ce va amintiti.

Ca si fotograf de nunta am intampinat diverse momente emotionante ce mi-au dat sansa sa le imortalizez. Stilul pe care il practic este unul de fotojurnalism. Ce inseamna asta?  Pe toata durata evenimentului sunt prins cu trairile celor ce isi sarbatoresc alaturi de cei dragi evenimentul, de schimbarile bruste de situatii. Totodata stilul de foto-jurnalism implica specularea fiecarei bucatele de lumina. intr-adevar, lumina de la restaurant va fi total diferit fata de cel de afara sau de la casa de cununii, insa adaptata petrecerilor.

Nu uitati sa ne vizitati si pe pagina de Facebook sau pe cea de Instagram. De asemenea speram sa gasiti cateva raspunsuri pe pagina de Blog.

Doar o parte din fotografi sunt cei ce practica fotojurnalism. Fiecare are stilul sau de a fotografia. Portofoliul este botezat “Povestile lor” si il puteti gasi apasand acest link.

 

 

Nu uitati sa ne salutati pe contact@noize.ro