Noize Photography

Fotograf nunta - fotografie produse, storytelling, fotojurnalism si creatie. Va invit sa va destindeti cu slideshow-ul ce cuprinde fotografii din evenimentele la care am fost prezenti, sa ne vizitati pe sectiunea comerciala si de produse unde se afla cateva fotografii speciale care sa va convinga sa devenim colaboratori. Nu uitati sa ne vizitati si pe sectiunea Contact si sa ne salutati prin e-mail. Cheers!

Fotograf de nunta

In cele mai multe cazuri toata lumea stie un fotograf ce poate fi recomandat de catre prieteni catre cei ce isi planuiesc sa isi uneasca destinele. Insa cei ce in acest moment vizioneaza acest website inseamna ca nu sunt multumiti cu ofertele sau/si consulta si acest website. Pe scurt, fiecare fotograf are stilul sau de a fotografia – insa noi avem un stil ceva mai complex numindu-l fotojurnalism de nunta. Aceasta presupune prezenta fotografului in orice moment al evenimentului pentru a surprinde cat mai bine momentul. Un alt aspect ar fi acela fotografiere in lumina ambientala pentru acel moment ce poate face diferenta. Stabilirea momentelor importante este un alt aspect foarte important iar acesta se face la prima intalnire. De aceea imi place sa il denumesc storytelling – fotografie de nunta! Ce poate fi mai frumos ca acele fotografii ce surpind momentele speciale de la nunta dumneavoastra? De la inceputul pregatirilor pana la taierea tortului, voi fi prezent alaturi de dumnevoastra. Majoritatea intrebarilor legatere de fotografia de nunta le puteti gasi pe sectiunea Blog – unde am folosit cele mai uzuale intrebari si raspunsuri referitoare la pachete si la ziua nuntii dvs. Pentru mai multe detalii ne gasiti pe pagina de Contact – unde se afla un formular de contact si un numar de contact.

Fotografia de produs

Pe acest website gasiti si tipul de fotografie de produs unde va prezint un portofoliu cu cativa clienti ce au optat sa isi promoveze produsele alaturi de noi. Aparatul, lumina, photoshopul reprezinta echipa ce ma insotesc in orice proiect ce implica fotografia de produs. In portofoliu se afla diferite modele de fotografii de produs dedicate platformelor online de vanzari tip Emag sau Amazon. Totodata va stau la dispozitie la mai multe intrebari legate de acest tip de fotografie pe pagina de Contact unde se afla numarul de telefon si un formular de contact!